Fahrettin Varlı Canlı Yayında Dobra Dobra Konuştu!

Fahrettin Varlı Canlı Yayında Dobra Dobra Konuştu!
  • 28 Eylül 2024, Cumartesi 11:56

Tam Adana TV'de ekranlara gelen Ersin Sucu'un hazırlayıp sunduğu 'Hodri Meydan' programında sporseverler bir araya geldi. 

Ceyhan 1967 FK Kulüp Başkanı Fahrettin Varlı'nın konuk olduğu programda, Ceyhan 1967 FK futbolcular ve teknik ekipte katıldı. Ceyhan 1967 FK Kulüp Başkanı Fahrettin Varlı; "Takımımız Allah'ın izniyle bu sezon şampiyon olacak. Buna inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Başkan Varlı sözlerine şöyle devam etti;

"Biz Ceyhan'ı seviyoruz, sporu seviyoruz, futbolu seviyoruz. Bütün taraftarlarımızdan özverili ve sabırlı bir şekilde bu takımın şampiyon olacağına inansınlar. bizleri sabrederek desteklesinler. Canı gönülden inanıyorum bu takım bütün gövdesini sahaya koyacak. Hocama, teknik ekibime inanıyorum. Şu an hepimizin tek hedefi şampiyonluk. Ceyhanlıların önünde söz veriyorum. Şampiyon olana kadar biz buradayız. Takımımıza güveniyoruz, siz de bize güvenin, bizi izlemeye devam edin." 

Başkan Varlı destek olmayanları topa tuttu;

Sayın kaymakamımız Ramazan Kurtyemez milli bir duruş sergiliyor. Teşekkür ediyoruz. 

Şehrimizde bizi izleyen herkese sesleniyorum; Çocukları sokaklardan, yeşil sahalara çekmediğimiz sürece memlekette sorun bitmeyecek.

Ceyhan'ın çevresini değiştirmemiz lazım. Ceyhan'dan para kazanıp, Çamlıyola girmeden, otobandan Adana'ya kaçan arkadaşlarımıza sesleniyorum; 'Ceyhan'a sahip çıkmak zorundasınız. Ceyhan'ın adını kullanıp, ekmeğini yiyorsunuz. Burada biz yaşıyoruz, bizim çocuklarımız yaşıyor." İfadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık