Gülaçtı, CHP'li Belediyeleri Kıyımla Suçladı

Gülaçtı, CHP'li Belediyeleri Kıyımla Suçladı
  • 11 Temmuz 2024, Perşembe 11:36

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana'daki CHP'li belediyeleri işçi kıyımı yapmakla suçladı. Gülaçtı ayrıca "Üstü örtülü olarak seleflerini suçluyorlar, borç var diyorlar ama kamuoyunu bilgilendirmiyorlar." iddiasında da bulundu.

Açıklama şöyle:

"Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan seçimlerin yerel seçim sürecini kısa süre önce geride bıraktık. Ancak, henüz görev sürelerinin başında olmalarına rağmen CHP'li belediyelerin tamamına yakınının ortaya koydukları üzücü icraatlara hep birlikte tanıklık ediyoruz.

Devletimiz Pandemi döneminden bu tarafa onlarca kalemde büyük sübvansiyonlar gerçekleştirmesine, tüm ekonomik zorluklara rağmen belediyelerin gelir kalemlerinde en ufak bir kesinti yapmamasına hatta tam aksine birçok yeni kalemde destekler veriyor olmasına rağmen sosyal yardım sınıfına girebilecek hizmetlerde dahi fahiş zamlara tanıklık ediyoruz. 

"Sosyal Belediyecilik" tanımını dillerinden düşürmeyenler ne yazık ki; sosyal belediyeciliğin en temel unsurlarını dahi hayata geçiremez durumdalar. Rutin belediyecilik hizmetlerini dahi yeterince yapamayan mevcut CHP'li yönetimler diğer taraftan da kendi partilerinin önceki dönem yönetimlerimden devraldıkları belediyelerde bile işçi, emekçi ve memurların hakları noktasında kabul edilemez bir süreç ortaya koyuyorlar. Üstü örtülü olarak seleflerini suçluyorlar, borç var diyorlar ama kamuoyunu bilgilendirmiyorlar. Tüm bunlara ek olarak birde tıpkı 5 yıl önce Büyükşehir Belediyesi yönetimini devraldıklarında yaptıkları gibi haksız, hukuksuz şekilde bir SMS mesajı ile emekçi kardeşlerimizi işlerinden ediyorlar. Biz, AK Parti İl Başkanlığı olarak; İl ve İlçe yönetimlerimizde yer alan avukatlarımız eliyle, ücretsiz olarak emekçi kardeşlerimizin vekâletlerini alıyoruz ve işe iade süreçleri gerçekleşene kadar hukuki zeminde mücadeleyi onlarla birlikte üstleniyoruz.Emekçi kardeşlerimizin hakları teslim edilene kadar daima yanlarında olma noktasında kararlıyız." İfadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık