Erken Seçim Kapıda!

Erken Seçim Kapıda!
  • 29 Haziran 2024, Cumartesi 11:53

CHP lideri Özgür Özel’in erken seçim açıklaması sonrası parti kurmayları “CHP, Türkiye’yi nasıl yönetecek” sorusuna ilişkin kampanya sürecine başlanacağını açıkladı. CHP Genel Merkezi "Ülkeyi nasıl yönetiriz" temalı film ve animasyonlar için hazırlıklarına başladı. 

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, “Bence 1,5 yıl sonra erken seçim olur” açıklamasının ardından partinin kurmayları “CHP, Türkiye’yi nasıl yönetecek” sorusuna ilişkin kampanya sürecine başlanacağını açıkladı. Yarın Gebze’de sürdürülecek mitinglerin seçim havasında geçmesinin planlandığı kaydedildi.

 

CHP kaynakları, CHP’nin gölge bakanları ile Kabine arasında gerçekleşen görüşmelerin ardından yapılan ve CHP’yi, “Popülist söylemler” ile suçlayan tavrın da erken seçimi kaçınılmaz kıldığını kaydetti. Ekonomik krizin etkilerinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden CHP kurmayları, “Biz Asgari ücretli geçinemiyor’ diyoruz, onlar ise ‘Popülist söylemeler bunlar’ diyor. Müzakere ile sonuç alamadığımız her alanda sahada olacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık