Yunus Emre Korkmaz AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan Ayrıldığını Duyurdu

Yunus Emre Korkmaz AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan Ayrıldığını Duyurdu
  • 22 Ekim 2024, Salı 21:04

AK Parti Ceyhan Belediyesi Meclis Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Korkmaz Ceyhan Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan yaş haddi nedeniyle ayrıldığını kamuoyuna duyurdu. Korkmaz basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"2011 yılından itibaren çeşitli kademelerinde görev aldığım 4 yıldan bu yana ise onurla ve gururla yürüttüğüm AK Parti Ceyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden yaş haddi münasebetiyle bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. 

Gençliğimi; göz bebeğimiz AK Parti'ye hizmet etmekle geçirdim. Aynı davada yol yürümekten şeref duyduğum Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkezimize, İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza ve Milletvekillerimize ve Aileme şükranlarımı sunuyorum. 

Ayrıca görev sürem boyunca şahsımla yol yürüyerek; gece gündüz demeyip gayretle çalışan cefakar ve vefakar kardeşlerime sonsuz teşekkür ederek haklarını helal etmelerini isterim.

Son olarak "Gençlikteki yürüyüşüm bitse de Gençlik için yürüyüşüm hiçbir zaman bitmeyecektir!" diyerek, davamın ve partimin neferi olmaya devam edeceğim." İfadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık