Kaymakam Kurtyemez'den Kurban Bayramı Mesajı

Kaymakam Kurtyemez'den Kurban Bayramı Mesajı
  • 15 Haziran 2024, Cumartesi 13:03

Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez “Kurban Bayram’ı” nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Kaymakam Kurtyemez mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

Bayramlar; Sevgi, kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının tazelendiği, küslüklerin, dargınlıkların ortadan kalktığı, kardeşliğin dalga dalga yayıldığı, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağdır.

 

Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

 

Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onarmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatmalıyız.

 

Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız.

 

Nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu hatırlayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde eşsiz fedakârlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak, onların yanında olmalıyız.

 

Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Ceyhanlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin “Kurban Bayramı”’nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

İfadesini kullandı .

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık