Halil Nacar Bayram'da Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Halil Nacar Bayram'da Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti
  • 21 Haziran 2024, Cuma 14:05

İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, bayram ziyaretleri kapsamında Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastane çalışanlarıyla bir araya gelen Nacar, sağlık personelinin özverili çalışmalarını takdirle karşıladı.

Ziyaret sırasında hastalarla da birebir görüşen Nacar, hastaların ihtiyaçlarına gösterilen hassasiyetin önemine vurgu yaparak "Hastalarımıza gösterilen özveri ve ilgi bizlere umut veriyor. Sağlık çalışanlarımızın, hastalarımızın her ihtiyacını karşılamak için gece gündüz demeden çalışmalarına şahit olmak beni son derece mutlu etti" şeklinde konuştu.

 

Nacar, sağlık personelinin fedakarca görev yaptığını ve bu zor süreçte ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek "Sağlık çalışanlarımızın emeklerine minnettarız. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların bu özverili çalışmaları sayesinde hastalarımız en iyi şekilde tedavi ediliyor ve hizmet alıyorlar" dedi.

 

Nacar, ziyaretin sonunda Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi yönetimi ve personeline teşekkür ederek, başarılar diledi. Ziyaret sırasında hastane çalışanları da Nacar'a misafirperverlikleri için teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu tür ziyaretlerin motivasyonlarını artırdığını ve kendilerini desteklendiğini ifade ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık