Gazeteci Ersin Sucu Ceyhan Kaymakamına Çağrıda Bulundu

Gazeteci Ersin Sucu Ceyhan Kaymakamına Çağrıda Bulundu
  • 11 Ağustos 2024, Pazar 11:12

Tam Adana TV'de ekranlara gelen Ersin Sucu'un hazırlayıp sunduğu 'Hodri Meydan' programında; Ceyhan'ın gelişimi noktasında, Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez'den, STK Başkan'larının Belediye Başkanı'nın, muhtarların ve ilçe başkanlarının bir arada oldu bir sempozyum gerçekleştirmesi çağrısında bulundu.

Ersin Sucu şöyle konuştu:

"Kaymakam Bey'den ricada bulunarak bazı STK başkanlarının dediği gibi 'Ceyhan'a bir abi lazım' Kaymakam bey bir abilik yaparsa, STK başkanlarının, muhtarların, belediye başkanının ve İlçe başkanın bir araya getirirse ve Ceyhanlı vatandaşlara birlik ve beraberlik fotoğrafı verilirse Evet Ceyhan'da bir şeyler değişecek, vatandaş birlik ve beraberlik görecek. Ceyhan'ın gelişimi noktasında birlik beraberlik olmazsa sadece Ceyhan Belediyesi'nin hizmetlerini konuşur hale gelirsek diğerleri o koltukta ne iş yapacak Biz STK'ların da aktif bir rol üstlendiğini görmek istiyoruz. 

Ceyhanlı vatandaşların bu konuda istekleri var STK başkanlarının belediye, başkanının, muhtarların ve ilçe başkanlarının da katıldığı büyük bir sempozyum istiyoruz." İfadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık