Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Vatandaşa Hizmet İçin Varız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Vatandaşa Hizmet İçin Varız'
  • 13 Eylül 2024, Cuma 9:59

Ülke genelinde bürokrasinin ayak sürümesi anlamına gelen iş ve işlemleri kolaylaştırma yerine zorlaştırma yöntemlerine eğilimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilince tepkisi sert oldu. Erdoğan, AK Parti İl Başkanlarına talimat vererek “Bürokratik vesayete izin vermeyin. İlgili bakanlığa söyleyin. Neticelenmiyorsa beni arayın. Biz vatandaşa hizmet için varız. Hizmeti tıkayan varsa anında gerekeni yaparım” dedi.

ERDOĞAN: ANINDA GEREĞİNİ YAPARIM

Ankara’da il başkanlarını toplayan ve AK Parti’nin yeni dönem yol haritası hakkında açıklayıcı bilgileri il başkanlarıyla paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Vatandaşa hizmeti tıkayan varsa da gerekeni yaparız. Millete hizmet etmeyen bizim bürokratımız değildir” uyarısında bulundu. Erdoğan, “Varsa bir sıkıntı yerinde çözün. Olmadı ilgili bakanlığa söyleyin, o da çözmüyorsa direkt bana söyleyin. Anında gerekeni yaparım. Biz vatandaşa hizmet için varız” dedi.

PAŞA, PAŞA GÖREVLERİNİ YAPACAKLAR YA DA GEREĞİNİ YAPARIM

Erdoğan il başkanlarına “Siz bensiniz, ben gibi davranın. “Sizler bizim illerdeki temsilcilerimizsiniz. Nasıl Türkiye bize emanetse illeriniz de size emanet” dedi. Toplantıda il başkanları illerinde vatandaşların bürokratik engellemeler konusunda şikâyetçi olduğunu anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bürokratik vesayete imkân verilmemesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, “Bürokratik oligarşi ile mücadeleyi kazanmak zorundayız. Ya paşa paşa görevlerini yapacaklar ya da gereğini yaparız” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık