CEYHAN’IN FATİH PORTAKAL SEVGİSİ SALONA SIĞMADI

Ceyhan Belediyesi’nin daveti üzerine söyleyişi yapmak için Ceyhan'a gelen FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

CEYHAN’IN FATİH PORTAKAL SEVGİSİ SALONA SIĞMADI
  • 05 Kasım 2019, Salı 1:20
Ceyhan Belediyesi’nin aldığı ek önlemlere rağmen salonlara sığmayan Ceyhanlılar Fatih Portakal’ın söyleşisi bitinceye kadar kültür merkezinin önünde bekledi. Genç, yaşlı, her yaştan ve her kesimden Ceyhanlının söyleşinin başlamasına saatler kala Murat Göğebakan Kültür Merkezi’ne akın etmesi salonda izdihama neden oldu.
Ceyhan Belediyesi salona giremeyen vatandaşların Fatih Portakal’ı izleyebilmesi için salonun dışına dev ekran kurdu. Buna rağmen salondaki izdiham önlenemedi.
 
 “BU SEVGİYE BENİ LAYIK GÖRDÜĞÜNÜZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM” 
Ceyhan halkının sevgi gösteri ve alkışlarıyla sahneye çıkan ve söyleşisinde Türkiye’nin yakın tarihindeki siyasi olaylardan bahseden ve Ceyhanlıların sorularını yanıtlayan Fatih Portakal sözlerine; “ Adana’ya muhabirlik yıllarımda gelmiştim. Ceyhan’a ilk defa geliyorum. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu sevgiye beni layık gördüğünüz için çok mutluyum” diyerek başladı.
 
 “CEYHAN HALKI ÇOK ŞANSLI”
Vatandaşların sorularını yanıtladığı sırada Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile ilgili düşüncelerine de yer veren Fatih Portakal; “Ceyhan halkının çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Genç bir belediye başkanınız var. Gördüğüm kadarı ile de oldukça mütevazı bir insan. Çok fazla siyasetçiyi yakinen tanımam ve tanımamaya da özen gösteririm ama insan tahlil etmeyi bildiğimi düşünüyorum. Buna elbette görev süresi boyunca siz karar vereceksiniz ama böyle giderse Ceyhan’ı çok güzel yerlere taşıyacaktır” dedi.
 
Başkan Kadir Aydar ise Türkiye'nin deneyimli usta gazetecisi FOX TV Ana haber sunucusu Fatih Portakal'a söyleyişi için teşekkür etti. Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel olarak düzenlediği Zirvedekiler Ödülünde, yılın en iyi anchormen-haber sunucusu ödülünü Fatih Portakal’a, Gazeteciler Cemiyet Başkan Vekili Ceyhun Özer ve Belediye Başkanı Kadir Aydar takdim etti.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık