Ceyhan’da yapılmayanı yaptılar

Ceyhan’ı otomotiv sektöründe uçurdular.

Ceyhan’da yapılmayanı yaptılar
  • 01 Kasım 2019, Cuma 0:08

Ceyhan esnafının zor günler geçirdiği dönemde, Türkiye’nin her noktasına satış yapan Yaşam Auto, Çukurova’nın en çok araç satışı yapan firmaların arasına girmeyi başararak, Ceyhan’a büyük katkı sundu.  Yıllık 160 araç satış ortalamasıyla, Türkiye’de marka firma haline gelmesinde büyük katkı sunan Aydemir ailesi, Ceyhan’ı otomotiv sektöründe önemli bir yere getirmeyi başardı.

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerden talep alan Yaşam Auto yetkilileri, “Ceyhan’ı otomotiv sektöründe uçurmayı başardı.

​Yaşam Auto firma yetkilisi Sezai Aydemir; “%100 Memnuniyet, güven esaslı satış politikası, “Doğru ve yerinde ekspertiz” ile kısa sürede Ceyhan’da sektöründe lider konuma geldi. Ceyhan’a katkı sunmaya ve daha iyi yerlere taşıma gayretinde olacağız, elimizi taşın altına koymaktan geri kalmayacağız. Gerekirse gövdemizi koyacağız, Ceyhan için kim bir tuğla koyuyorsa, her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

​Daha önce Ticaret Odası’na başkan adayı olan Sezai Aydemir, seçimi kıl payı kaybetmesine rağmen, dengeleri alt üst ederek, adından sıkça bahsetmeyi başarmıştı.  Aydemir inşaat sektöründe de başarılara imza atarak, Ceyhan’ın gelişimi noktasında önemli rol üstlendi.  Otomotiv devleriyle yarışan “Yaşam Auto” firmasını Türkiye’de marka haline getirmeyi başaran iş insanı Sezai Aydemir,  otomotiv sektöründe Ceyhan’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık