"Ceyhan Bizim, Hepimizin"

  • 17 Ağustos 2024, Cumartesi 15:37

Tam Adana TV ekranlarında yayınlanan hodri meydan Edda VİP Balo Salonu'nda, canlı olarak ekranlara geldi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve 13 oda başkanının katıldığı sempozyumda Ceyhan'a dair her şey gündeme geldi. Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim İkidağ, esnafların sorunlarını ve çözüm noktalarını STK başkanları ve Belediye Başkanı önünde konuştu. 

Başkan İkidağ: "Ceyhan'da sadece esnafların sorunu yok gençlerin işsizlik sorunları da var. Madde bağımlısı olan Ceyhan'da çok gençler var. Önüne geçmeliyiz, bunun için çözümler üretmeliyiz. Ceyhan bizim, hepimizin. STK başkanları olarak ve ben İbrahim 

İkidağ olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya her daim hazırım. Zaman zaman esnaf ziyaretleri yaptığımda sorunları dinlediğimde çözüm noktası ile ilgili bilgiler alarak yetkililere duyuruyoruz. Ceyhan'ın gelişimine kim elini taşın altına koyuyorsa, Allah hepsinden razı olsun Ceyhan bizim, Ceyhan hepimizin" ifadelerini kullandı. 

Tam Adana TV'de yayınlanan Hodri Meydan programının Edda VİP Balo Salonu'nu tahsis eden yetkililere teşekkürlerine ileten Tam Adana TV Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Sucu, Belediye Başkanı ve STK Başkanlarına teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık