AK Parti Heyetinden Adana 01 FK'ya Ziyaret: Hulusi Akar Başarı Diledi

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Milletvekili Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Adana 01 FK'nın Kayseri Erciyes'teki kampını ziyaret ederek yeni sezon öncesinde kulübe başarı dileklerinde bulundu.

AK Parti Heyetinden Adana 01 FK'ya Ziyaret: Hulusi Akar Başarı Diledi
  • 14 Ağustos 2024, Çarşamba 9:07

Heyet, Adana 01 FK'nın kampını ziyaret ederek takımın hazırlık süreci hakkında bilgi aldı ve oyuncularla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, kulüp yetkilileri ve teknik ekip de hazır bulundu. Özellikle yeni sezon hazırlıkları ve takımın hedefleri hakkında konuşmalar gerçekleştirildi.

Ziyaretin ardından Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu, heyete teşekkür ederek, "Kendilerine ziyaretlerinden dolayı camiamız adına teşekkür ederiz. Bu tür ziyaretler, takımımızın moral ve motivasyonunu artırmaktadır," ifadelerini kullandı.

Heyet adına açıklama yapan Hulusi Akar, Adana 01 FK'ya yeni sezonda başarılar dileyerek, "Adana 01 FK'nın başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz. Takımın, Kayseri'de gerçekleştirdiği hazırlık kampı süresince göstermiş olduğu performanstan çok memnunuz. Kulübün, sporseverlere güzel maçlar izleteceğine inanıyoruz," dedi.

Ziyaret, Adana 01 FK camiası tarafından memnuniyetle karşılanırken, takımın Kayseri'deki hazırlık kampı devam ediyor. Takım, yeni sezon öncesi son hazırlıklarını yaparak lige iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık