Adana ve Ceyhan'ımız için Tarihi Bir Gün!

Adana ve Ceyhan'ımız için Tarihi Bir Gün!
  • 18 Temmuz 2024, Perşembe 10:33

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, bugün Basra Körfezi'ni Irak ve Türkiye üzerinden Akdeniz'e bağlayacak Adana Ana Konteyner Limanı'nın tahsisinin onaylandığını duyurmuştu.

 

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Yeşil, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini sundu. 

Yeşil, "Adana'mız için tarihi bir gün!

Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayyipErdoğan, Adana (Doğu Akdeniz) Ana Konteyner Limanı Projesi onaylandı! Bu dev proje, şehrimizi dünya ticaretinin kalbine taşıyacak ve uluslararası lojistik merkezlerden biri haline getirecek.

Adana'mızın geleceğini inşa eden bu büyük adımla, ticaret ve ekonomide yeni bir döneme giriyoruz. Türkiye'nin en büyük liman projelerinden biri olan bu yatırımla, bölgemizin ve Adana'mızın stratejik önemi daha da artacak, ticari potansiyelimiz maksimum düzeye ulaşacak.

Bu büyük projeyi Adana'mıza kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Emeği geçen tüm Bakanlarımıza, süreci takip edip sonsuz destek veren Genel Başkan Yardımcımız Sayın omerrcelik Bakanımıza, Milletvekillerimize ve tüm yetkililere teşekkür ediyoruz.

Adana'mız ve ülkemiz için hayırlı olsun!" İfadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık