Ticaret Bakanı Ömer Bolat Adana’da!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Adana’da!
  • 03 Ekim 2024, Perşembe 12:42

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adana’ya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı makamında ağırladı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat Çukurova'nın bereketli topraklarda olduğunu belirterek "Bugün Çukurova’nın bereketli topraklarındayız. Kadim medeniyetlerin kültürleriyle harmanlanmış olan Adana’mızda Valiliğimizi ziyaret ederek değerli Valimiz Yavuz Selim Köşger’den ilimizde devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Sıcak misafirperverlikleri için Valimize ve Valilik çalışanlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Vali Yavuz Selim Köşger, Bolat'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakan Bolat’ı ağırlamak üzere Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve heyeti, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ve heyeti de hazır bulundu.

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, "Adana Valiliği Milletvekillerimiz ile birlikte, 'Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye' buluşmaları kapsamında Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ı Valiliğimizde ağırladık. Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ise, "Adana Valiliği İl Başkanımız Sn. Yusuf Kanlı, MYK Üyelerimiz Sn. Mustafa İzgioğlu ve Sn. Yeşim Akkaş ile birlikte; Ticaret Bakanımız Sn. Ömer Bolat'ın iştirakleriyle 'Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye' buluşmaları kapsamında düzenlenen programa katıldılar." şeklinde konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık