Skandal! Dönemin Belediye Başkanı Hülya Erdem Şehit Aileleri Üzerinden Rant Elde Ettiği İddia Edildi

Skandal! Dönemin Belediye Başkanı Hülya Erdem Şehit Aileleri Üzerinden Rant Elde Ettiği İddia Edildi
  • 08 Temmuz 2024, Pazartesi 21:13

2018 yılında Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak döneminde 150 şehit yakını ve gazi ailesine verilen tavuk sote ve pilav yemeğinin faturasının kabartılarak Ceyhan Belediyesine kesildiği, dönemin şartlarında 7 TL olan ve 150 kişiye verilen tavuk sote ve pilav menüsü için bin 1050 TL fatura kesilmesi gerekirken bir yemek firması tarafından 59 bin 400 TL fatura kesildiği belirlenmişti. 

Yine bir tavuk sote skandalı daha gerçekleşti. 

2023 yılında gerçekleşen Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış'ın adına Toktamış Mahallesinde mevlid düzenlendi.

Dönemin Belediye Başkanı Hülya Erdem'in Şehitler üzerinden rant sağladıgi iddiası Ceyhan gündemine bomba gibi düştü. 

Mercimek Mahallesi' nde bir kasap tarafından 200 kilo et faturası Ceyhan Belediyesi'ne kesildiği öne sürüldü. Kilosu 400 TL olan, 80 bin TL'lik şişirme fatura Şehit Ailelerinin tepkisine neden oldu.

Şehit Aileleri ve yakınlarına 100 kişilik tavuk sote yemeği ikram edildiği öne sürüldü. Şehit Aileleri, Şehitler üzerinden rant elde ettiği iddiasıyla, dönemin Belediye Başkanı Hülya Erdem'e ateş püskürdüler.

İşe Belgeleri!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık