Kaymakam Kurtyemez'den 15 Temmuz Mesaji

Kaymakam Kurtyemez'den 15 Temmuz Mesaji
  • 12 Temmuz 2024, Cuma 17:42

Kaymakamımız Sayın Ramazan Kurtyemez, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü 8. Yılında bir mesaj yayımladı.

Kaymakamımız Kurtyemez mesajında;

 

“Aziz milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden, FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından millî iradeye, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükûmetine yönelik gerçekleşen hain darbe girişimi üzerinden 7 yıl geçti.

 

15 Temmuz 2016’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegâne unsuru olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla o gece yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle tek vücut olan kahraman milletimiz sokakları, meydanları doldurmuş tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece ve sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına karşı koymuş, günlerce meydanları boş bırakmayarak, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve istikbali için hiç tereddüt etmeden sokaklara dökülerek göğsünü hain darbecilere siper eden ve ‘tanklardan büyük yüreğim var’ diyen aziz milletimiz gelecek kuşaklara eşsiz bir örnek sergileyerek demokrasiye sahip çıkmıştır.

 

15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarından itibaren açık ve net bir şekilde milli iradeden ve demokrasiden yana tavır koyarak, birliğin gücüne inanan, yüreklerinin vatan uğruna asırlardır aynı duygularla çarptığını Ceyhanlı hemşerilerimiz de Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetiyle vatanına, milletine ve bayrağına kararlı bir şekilde sahip çıkarak göstermiştir. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıldönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.” ifadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık