"Kadir Aydar Ne Yapsın?

  • 04 Temmuz 2024, Perşembe 16:07

İşsizlik, ekonomik güçlükler ve gelir adaletsizliği gibi ekonomik sorunlar da halkımızın en çok şikayet ettiği konular... 

İş imkanlarının artırılması, küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi, gelir dağılımının adaletli bir şekilde sağlanması ekonomik sorunların çözümü için atılması gereken adımlar olacaktır.

Çevre kirliliği, şehirleşme sorunları ve trafik yoğunluğu gibi çevresel sorunlar da vatandaşlarımızın yaşam kalitesini doğrudan etkileyen durum. Yeşil alanların artırılması, geri dönüşüm projelerinin desteklenmesi ve sürdürülebilir kalkınma politikalarının uygulanması bu konuda önemli adımlar atan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar önce insan diyerek yaşam kalitesini artırmak için gayret etse de, STK'ların desteği çok önemli. Fakat bana dokunmayan bin yaşasın tarzında bir yaklaşımı var. Oda başkanları artık yerlerinden kalkmalı Kadir Aydar'a destek vermeli.

Toplumsal duyarlılığın artırılması, sosyal yardımlaşma ve dayanışma kültürünün güçlendirilmesi, yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket etmek ve etkili çözüm önerileri sunmak STK'ların görevidir. Bunları gerçekleştiremeyen her STK temsilcisi Ceyhan için değil, kendine sıfat kazandırmak için o koltuklarda oturuyor olacaktır. Ceyhanlı vatandaşların da düşünceleri bu yönde. 

Kiminle konuşsak, Kadir Aydar yalnız bırakılıyor deniliyor.

Her birimizin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek, birlikte hareket ederek ve yapıcı çözümler üreterek bu sorunların üstesinden gelebiliriz. Gelecek nesillere daha güzel bir Ceyhan bırakabilmek için STK"ların Belediye Başkanına destek vermesi gerekir.

"Esnaf Zor Günler Yaşıyor"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık