"Emeklisi Geleni Emekliye Ayıracağım"

  • 13 Ağustos 2024, Salı 10:29

Belediyenin üst düzey kadrosunu yeğenleri ile dolduran CHP'li Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, memur ve işçi kadrosunda olup belediyede çalışan personel sayısının fazlalığı nedeniyle belediyenin verimli çalışamadığını belirterek, emeklisi gelenlerin emekliye ayrılmalarını isteyeceğini vurguladı. 

BU KADAR ELEMANI KALDIRAMAYIZ

AK Partili Fatih Kocaispir döneminde aşırı derecede işçi alındığını ve belediyenin memur kadrosu ile şişirildiğini belirten Başkan Demirçalı, ‘Emeklisi gelen arkadaşların acilen emekli olmalarını isteyeceğim. Belediyenin bu mali durumu ile bu kadar personelle çalışması mümkün değil. Gerek memur, gerekse de işçi kardeşlerimizin emekliliklerini istemelerini kendilerinden talep ediyorum. Yüreğir’in bu mali tablosu bu kadar elemanı barındırmaya yetmez’ açıklamasında bulundu.

ZOR BİR BELEDİYE DEVRALDIK 

İlçenin belediyesinin kıt imkânlarla hizmet verdiğinin altını çizen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 4 aylık dönemi geride bırakarak hizmet zincirlerine başladıklarını ve belediyeyi düzlüğe çıkararak borçları ödeyip hizmette vites yükselteceklerine işaret etti. Halkın katılımcılığını esas alan ve belediyenin hizmetlerinde ihtiyaçlara göre öncelik sıralaması yaparak hizmet üreteceklerinin altını çizen Başkan Demirçalı, ‘Zor bir belediyeye devir aldık. Bu işler kolaya olmuyor’ dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık