Ceyhanlılar 'Atatürk' Filminde buluştu!

Ceyhanlılar 'Atatürk' Filminde buluştu!
  • 25 Temmuz 2024, Perşembe 15:52

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın 'Atatürk' Filmi gösterimi etkinliği Adana'da yapıldı. Kadir Aydar ve CHP'li belediye başkanların katılığı filme yoğun ilgi gösterildi. 

 

Ceyhan Belediyesi, Adana'da bir alışveriş merkezi sinama salonunda 'Atatürk filminin birinci bölümünü gösterime alarak, davet yayınladı. Ceyhan'da Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, meclis üyeleri, daire amirleri, belediye personelleri, gazeteciler ve partilileri eşleriyle, tekrar vizyona özel olarak alınan Atatürk filmini izlemeye davet etti. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, CHP İl Başkanı Anıl Tamburoğlu'nun yanı sıra MHP'li Hüseyin Sözlü eşlik etti. 

 

Sözlü, Kadir Aydar, CHP'li il başkanı ve yöneticileriyle filmi izlerken, zaman zaman Aydar'la film ve bazı konularda sohbet ettiği gözlendi.

 

Kadir Aydar, "Atatürk filmi bizim seçim çalışmalarımız sürecine denk gelmişti. O dönemde bazı lobiler tarafından yayınlanmasına ambargo uygulandı. İzleyemeyenler, kaçıranlar ve tüm hemşerilerimizle beraber ilk seriyi izledik. Yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Atatürk filminin devamı 2. seriyi 30 Ağustos veya uygun bir zamanda yine böyle güzel bir etkinlikte izletmeye çalışacağız" ifadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık