Ceyhan'da Skandal İddia!

Ceyhan'da Skandal İddia!
  • 22 Ekim 2024, Salı 15:59

Türkiye, yenidoğan bebek çetesini konuşuyor. Yeni doğan bebeklerin ölümüne neden olan çete üyelerinden 22'si tutuklandı. 

Bazı hastaneler kapatıldı. Bir skandal iddia da Ceyhan'da özel bir hastanede gündeme geldi.

28 Nisan'da ikiz bebek doğumu gerçekleştiren M.B, çocuklarına ilaç verildikten sonra öldüğünü iddia etti. M.B konu hakkında CİMER'e şikayette bulunduğunu ifade etti.

Doğum için hastaneye getirilen M.B'nin doktoru M.K'nin olmadığı, nöbette bulunan başka doktor tarafından doğum gerçekleştirildiğini söyleyen M.B, yeni doğan bebeklerin küvese alındığını durumunun da iyi olduğunu söyledi. 

Daha sonra bebeklerden E.B'ye 2 ilaç verileceğini söyleyen doktor, ilacı kullandıktan sonra ikiz bebeklerden E.B'yi kaybettiklerini ifade eden doğum yapan M.B'nin eşi İ.B yıkıldı. 

Diğer ikiz bebeğin de aynı durumda olması nedeniyle doktor tarafından 2 ilaç verilerek ikiz bebeklerden Y.B'yi de kaybedince acılı aile tarafından CİMER'e hastane hakkında şikayette bulundu. Ceyhan'da bulunan özel hastane tarafından çocuklarının ölümüne sebep olduklarını dile getiren acılı aile, Sağlık Bakanlığı tarafından araştırılmasını istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık