'Yapılan Kabul Edilemez Bir Hadsizliktir'

Tam dana Gazetesi

AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Yüreğir Belediyesi’nde Cumhurbaşkanına saygısızlık yapıldığını ileri sürdü. Bu nedenle Adana Ak Parti il teşkilatı bugün Yüreğir Belediyesi önünde basın açıklamasında bulunacak.

Başkan Ozan Gülaçtı, konuya ilişkin şunları söyledi: 

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yüreğir Belediye Başkanlığı makam odasında bulunan fotoğrafının CHP’li belediye başkanı döneminde indirilmesi ve saygısızca bir muameleye maruz bırakılması, kabul edilemez bir hadsizliktir. Bu saygısızlık, sadece Sayın Cumhurbaşkanımıza değil, milletimizin iradesine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin makamına yapılmış ağır bir saldırıdır.

Bu ahlaksızlığı ve haddi aşan davranışı gerçekleştirenler, milletimizin vicdanında en ağır şekilde yargılanacaktır. Siyaseti getirdikleri bu seviye, tüm toplumsal değerlerimizi ayaklar altına almak demektir. Bu tarz hukuksuzlukları teşvik eden, yapan ve yaptıran herkesin adalet önünde hesap vereceği günü bekliyoruz.

Adaletin tecelli etmesi ve bu saygısızlığın cezasız kalmaması için konunun her aşamasında takipçisi olacağız. Cumhurbaşkanımıza ve milletimize karşı yapılan bu saygısızlık asla karşılıksız kalmayacaktır."