'Fahrettin Başkana Yeterli Desteğin Olduğuna İnanmıyorum'

Tam dana Gazetesi

Ceyhan Atatürk Kent Meydanı'nda TAM ADANA TV ekranlarında yayınlanan HODRİ MEYDAN programına konuk olan Ceyhan 1967 FK Başkanı Fahrettin Varlı"nın konuşmasının ardından takım kaptanı tarafından futbolcular tek tek sahneye davet edilerek tanıtımı yapıldı. 

Ceyhan 1967 FK'nın flaş transferi Teknik Direktör Ümit Şengül sahneye davet edilirken, futbolcular ve taraftarlar alkışladı. 

Teknik Direktör Ümit Şengül canlı yayında şu ifadelere yer verdi: 

"2002'den beridir antrenörlük yapıyorum. Çeşitli takımlarda yaşadığımız şampiyonluklar var. Dilerim ki inşallah Fahrettin Varlı başkanımız ile birlikte şampiyon olmak için çalışacağız. 

Fahrettin başkana yeterli desteğin olduğuna inanmıyorum. Şu an çok büyük desteğe ihtiyacı var. Kendisi çok çabalıyor Ceyhan'ı bir yerlere getirmek için ama başkanımızın yalnız kaldığını hissediyorum. büyük desteğe ihtiyacı var. Bu kadroyu kurmak, bir araya getirmek önemli bir iş ve bunu başardılar ama bunun devamı için, yukarı taşımak için başkanımıza destek şart. Ceyhan birleştirici unsur olmalı. Bu yüzden herkesin işin içinde olması lazım. Başkanımızın, belediye başkanımızın, yeri geldiğinde buraya hizmet eden milletvekillerinin işin içinde olduğu süreçte ve yolun sonunda şampiyonluk yaşayacağız, buna inanıyoruz." Diye konuştu.