CHP Ceyhan Gençlik Kolları Başkanlığına İsmail Talum Getirildi!

Tam dana Gazetesi

CHP Ceyhan Gençlik Kolları 17. Olağan Kongresi’nde yeni Başkan İsmail Talum oldu. Talum'u tebrik eden İlçe Başkanı Caner Aydar, gençlik kollarının önemine vurgu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Gençlik Kolları 17. Olağan Kongresi, CHP Ceyhan İlçe Binası'nda yoğun katılımla gerçekleşti. Kongre, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kongrede tek aday olarak seçime giren İsmail Talum, kullanılan 203 oyun tamamını alarak CHP Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Partinin genç delegeleri, Talum'un başkanlığını coşkuyla karşıladı.

 

BAŞKAN CANER AYDAR: GENÇLİK PARTİMİZİN GELECEĞİDİR 

Kongre sonrasında açıklama yapan CHP Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, İsmail Talum'u tebrik ederek, "Gençlik, partimizin geleceği ve en dinamik gücüdür. İsmail Talum ve yönetiminin bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır. Birlik ve dayanışma içinde çalışarak partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum." dedi.

TALUM: PARTİMİZİN HEDEFLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 

 

Yeni Başkan İsmail Talum ise kongrenin ardından yaptığı açıklamada, kendisine destek veren tüm genç delegelere teşekkür etti. Talum, "Bu önemli görevi üstlenmekten gurur duyuyorum. Gençlik kollarımızı daha da güçlendirmek ve partimizin hedeflerine katkıda bulunmak için yönetimle birlikte var gücümle çalışacağız. Kongremiz partimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kongreye katılanlar CHP Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı İsmail Talum ve yönetimi tebrik etti.