Başkan Aydar Taziye Mesajı Yayınladı.

Tam dana Gazetesi

 

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yol arkadaşı Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Avukat Furkan Kaan Tüylü’nün babası ‘fahri Ceyhanlı’ Emekli Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü’nün elim bir rahatsızlık sonucu hayatını kaydetmesinden dolayı taziye mesajı yayınlayarak aileye ve sevenlerine başsağlığı diledi. 

 

Başkan Kadir Aydar, “Adana’mızda Emniyet Teşkilatında uzun yıllar görev yapan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı dönemde gönülleri fethederek ‘fahri Ceyhanlı’ ünvanını alan, emekli olduktan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı olarak görev yapan BAYRAM KADİR TÜYLÜ’nün vefatı bizleri derinden üzmüştür. Memleket sevdalısı, hizmet insanı Bayram Kadir Tüylü Müdürümüze Allah’tan rahmet diliyor, kıymetli Meclis Üyem Av. Kaan Tüylü başta olmak üzere, Tüylü ailesine, emniyet teşkilatımıza ve sevenlerine başsağlığı diliyor acılarını paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Aydar, mütevaziliği ve hizmetleriyle Ceyhanlıların gönüllünde yer bulan Bayram Kadir Tüylü’nün güzel bir hizmete adının verilerek, ismin yaşatılmasını düşündüğünü belirtti.